Florbalová škola Bohemians
Florbalová škola Bohemians
Spouštíme novou verzi Členské sekce

Členská sekce patří už neodmyslitelně k naší komunikaci uvnitř klubu a pravidelně ve spolupráci se společností EOS pracujeme na jejím rozvoji tak, aby zaměstnancům zefektivnila práci a členům a rodičům nabídla komfortní informační servis na jednom místě.

Řada poptávaných novinek vyústila v kompletní novou verzi, která je při dynamickém rozvoji klubu vítaným nástrojem na všech frontách.

Jaká vylepšení v nové verzi Členské sekce naleznete?

Zásadní změnou je samotný vstup do Členské sekce. Ten je nově rozdělen na hráčský a rodičovský. Rodiče našich členů tak mohou pohodlnější cestou nově přistupovat ke klubovým informacím.

Na důležité věci budete dostávat notifikace různými kanály – do notifikačního zvonečku přímo v Členské sekci, na e-mail a také do velmi brzy spuštěné mobilní aplikace.

Nový je také Můj přehled, kde na jedné stránce uvidíte všechny důležité informace o svém působení v klubu, přehled svých povinností, svůj osobní kalendář se všemi florbalovými událostmi, které se vás týkají. Můžete také spravovat souhlasy udělené klubu atp.

Platby se dají hradit platit mobilem přes QR kód, takže se všechny informace o platbě automaticky z kódu načtou a nemusíte nic vyplňovat ručně.

Odevzdání dokumentu ke zdravotním prohlídkám bude nově možné přímo přes ČS a to nahráním naskenovaného formuláře.

Je možné vygenerovat potvrzení o úhradě platby v PDF např. pro pojišťovnu, takže nově nebude nutné kontaktovat sekretariát klubu.

Na Klubové zdi i zdech všech týmů jsou rozšířené možnosti komunikace – přibyla jedna úroveň, do které se může komunikace větvit – hlavní příspěvek se dá komentovat a na komentáře můžete ještě odpovídat. Trenéři teď také mohou k hlavním příspěvkům připojovat přílohy.

Nová verze Členské sekce prošla v klubu zhruba měsíčním testováním a nyní jsme již připraveni k jejímu spuštění.


NÁVOD

A jak se do Členské sekce přihlásíte? (Pokud jste již obdrželi e-mail s PIN kódem, není nutné ho znovu generovat)

1) Otevřete si úvodní přihlašovací stránku do Členské sekce na adrese: https://clen.fbsbohemians.cz/

2) Ve spodní části klikněte na odkaz: Přihlásit se původním loginem 

3) Do textového pole napište své stávající přihlašovací jméno a klikněte na tlačítko ODESLAT

4) Na vaši e-mailovou adresu, kterou jste měli zadanou v Členské sekci, obdržíte zprávu s aktivačním odkazem do nové Členské sekce a PIN. Velká část našich členů ho již má v e-mailu. Jeho platnost je 48 hodin.

5) Po rozkliknutí aktivačního odkazu a zadání PINu vás Členská sekce v několika krocích vyzve k zadání kontaktních a dalších údajů

6) RODIČ / ČLEN

a. Členové – Na další stránce vyplňte své základní údaje, odešlete je ke schválení a je to!

b. Rodiče / Zástupce člena - Na další stránce vyberte, že jste zástupce/rodič, a pak si nastavte e-mail, kterým se nově budete přihlašovat.

    Podrobný návod také naleznete na stránkách společnosti EOS https://www.eosclubzone.cz/podpora/prechod-clena-na-novou-verzi

    V Případě dotazů neváhejte kontaktovat sekretariát klubu na e-mailu: sekretar@fbsbohemians.cz nebo na telefonním čísle: +420-774-168-745

    PODROBNÝ VIDEO NÁVOD PRO ČLENY:


    PODROBNÝ VIDEO NÁVOD PRO RODIČE:

    Dále čtěte

    Hnízdo pro klokany