Florbalová škola Bohemians
Florbalová škola Bohemians
O SKOK SILNĚJŠÍ: Individuální tréninky na léto jsou tady!

I tohle léto nehodláme trávit nic neděláním, a proto si pro všechny naše členy připravil kondiční trenér Christian Morcillo individuální tréninky. „Jsou důležité pro osobní rozvoj každého hráče a pro zachování fyzické kondice i přes léto, tak aby práce v posledním měsíci nebyla zbytečná a na soustředění jsme nezačínali zase od nuly. V září chceme být O SKOK SILNĚJŠÍ.“ říká kondiční trenér Christian Morcillo. 

Tréninky jsou rozdělené do 4 skupin podle věku, každý člen tedy nalezne svůj optimální tréninkový plán. Nejmenší kategorie mají tréninky sestavené jako doporučení, jak přes prázdniny trénovat a na čem pracovat, naopak elitní družstva už mají jasný plán s konkrétními tréninkovými jednotkami. Svoji aktivitu pak budou zasílat trenérům ke kontrole. Součástí plánu jsou také doporučení ohledně stravy, důležité regenerace a prevence zranění.

Klokani tento rok dostanou tréninkový plán pomocí kombinace fotek a videí, podle kterých se má cvičit. Díky tomu by měla být cvičení prováděna správně a efektivně. Playlist videí naleznete ZDE. Na zdi jednotlivých týmů už nyní naleznete soubor se všemi tréninky pro jednotlivá družstva. 

Ty největší dříče navíc Christian Morcillo ocení fanouškovskými předměty na začátku září. 

Je důležité, aby všichni pečlivě plnili své individuální plány a na začátku září jsme byli zase O SKOK SILNĚJŠÍ!

BOHEMKA DO TOHO!

Související informace

Dále čtěte

Kutná Hora 2024 - Soustředění FbŠ Bohemians