Florbalová škola Bohemians
Florbalová škola Bohemians
RockItNice 2020 - Den sedmý

A je to tu, máme poslední den soustředění v Rokytnici. Zítra už nás čeká cesta domů tak jsme si dnešek užili na maximum.

Dopolední tréninky byly ještě podle rozpisu ale mladší kategorie si už spíše zahráli fotbal zatímco junioři si ještě pořádně zaposilovali.

Celé odpoledne jsme hráli turnaj v týmech složených z hráčů každé kategorie. Celkově jsme měli 16 týmu a 4 hřiště. Všichni hráči si konečně pořádně zahráli po všech trénincích na soustředění.

Večer nás pak čekali zápasy proti trenérům kde si postupně zahráli všechny kategorie, ale žádná nedokázala tým trenérů porazit.

Christian Morcillo kondiční trenér - Dnes jsme chtěli ukončit týdenní přípravu juniorů zcela jiným tréninkem. Rozvíjeli jsme tvrdý způsob tréninku s cílem zlepšit aerobní kapacitu a sílu a také soutěživost, prostřednictvím cvičením ve dvojicích, destabilizace, zvedání a rychlosti reakce v útoku i obraně, mimo dalších věcí. Tohle všechno se systémem na body, abychom rozvíjeli soutěživost. Byla pro mě radost vést a účastnit se aktivní formou tohoto tréninku a soutěžit s touto skvělou skupinou. Bez pochyb dobrá forma aktivace, abych byl pořádně připraven na zápas tento večer!

Video z celého dne:


Opět také zdravíme všechny rodiče, kteří mohou naše soustředění sledovat v pravidelných reportech tady na webu, ve videích na YouTube a samozřejmě i na klubovém Facebooku a Instagramu, které jsou plné fotek.

Související fotogalerie

Dále čtěte

Hnízdo pro klokany