Florbalová škola Bohemians
Florbalová škola Bohemians
RockItNice 2020 - Den desátý

Dnešní den, se zaměřením na střelbu, se opět vydařil. Dopoledne si střelec Matěj Pěnička vzal na starost trénink střelby všech kategorií. Ukázal jim, jak správně vytočit tělo při střelbě tahem nebo jak prohnout hokejku při střelbě příklepem. Odpoledne na řadu přišel posilovací blok na břicho a core. Ani dnes nenechal odpočívat své svěřence Christian Morcillo a dal jim pořádně zabrat. 

Václav Louda trenér nejmladší skupiny - V ranním tréninku jsme navázali na předchozí den a soustředili jsme se hlavně na techniku střelby. Pokroky jsou již znatelné a tréninky nesou úrodu! Venku jsme se poté věnovali krátkým sprintům a hrám zaměřeným na výběr místa. Po obědě následoval trénink v hale, kde jsme formou her rozvíjeli přihrávky do pohybu a dbali na správné zakončení, následoval program na venkovním hřišti a hry zaměřené na obratnost. Cestou zpátky jsme využili nabité znalosti z přednášky o výživě a vzali útokem místní Tesco. Po večeři se nás ujal kondiční trenér v malé tělocvičně.

Christian Morcillo kondiční trenér - Pokračujeme v tréninku holek, dnes jsme celé dopoledne věnovali kompenzačním cvičením, stabilizaci a strečinku. V druhé části dne byla řada na trénink síly, které jsme prováděli cvičením ve dvojici za pomocí vlastní hmotnosti. ¡Vamos!

Tereza Blažková trenérka juniorek a dorostenek - Juniorky a dorostenky se dnes věnovaly hře v útočném pásmu. Dopolední trénink byl věnován především střelbě zápěstím, odpoledne jsme vše pilovali v malých hrách a večer aplikovali do hry 5 na 5.
Mezi tréninky zbyl čas i na videorozbor ze včerejšího večerního zápasu.

Michal Vojáček trenér starších žákyň - Dopoledni blok byl opět ve znamení nácviku techniky střelby, tentokrát tahem. Nasledovala kompenzace a protažení s kondičním trenérem Christianem. Odpoledni program tvořily znovu menší hry zaměřené na pohyb v útoku. Pote nezbytná regenerace v horském potoku a videorozbor zápasu z Prague games. Po výborných špagetách k večeři si holky zahrály proti sobě modelový zápas 5 na 5.

Podívejte se na dnešní video:

Opět také zdravíme všechny rodiče, kteří mohou naše soustředění sledovat v pravidelných reportech tady na webu, ve videích na YouTube a samozřejmě i na klubovém Facebooku a Instagramu, které jsou plné fotek.

Související fotogalerie

Dále čtěte

Hnízdo pro klokany