Florbalová škola Bohemians
Florbalová škola Bohemians
Michal Jedlička: Na Czech Open bereme širší kádr. Šanci dostanou i mladíci

Proti superligovým klokanům se postupně představí Tatran, Otrokovice a Vítkovice. Loni klokani dokráčeli až k historickému úspěchu, k bronzovým medailím. To byl vzhledem k nabité konkurenci obrovský úspěch a pro superligový tým Bohemians šlo o skvělý start do sezóny.

Značných změn díky zmíněným okolnostem doznal i samotný systém turnaje. Po základní skupině následuje už jen finále, nebo souboj o 3. místo. Turnaj začíná ve čtvrtek a vyvrcholí nedělními souboji o medaile.

K turnaji jsme vyzpovídali hlavního trenéra Bohemians, Michala Jedličku. Ten má o cílech jasno, „rozhodně se chceme pokusit turnaj vyhrát. Minulý víkend jsme měli herní soustředění, kde jsme si zopakovali důležité věci pro naši hru, a to teď budeme chtít prodat.“

Takhle se klokani připravovali v Kutné Hoře:

Lodivod klokanů však neskrývá zklamání z obsazenosti turnaje, „mrzí nás samozřejmě i to, že chybí zahraniční týmy, ale nedá se nic dělat, takhle to prostě teď je.“

„Turnaj každopádně bereme jako dobrou přípravu a prostor dostanou i další mladíci, kteří by se měli postupně více zapojovat do superligového týmu. V akci tak například uvidíme Jiřího Kratinu, Tomáše Otcovského a Filipa Folaufa,“ uzavírá naše cíle Michal Jedlička.

Kompletní rozpis našich utkání naleznete ZDE.

Základní skupina

1. SC TEMPISH Vítkovice
Panthers Otrokovice
Tatran Teka Střešovice
FbŠ Bohemians

Rozpis utkání

Čtvrtek 6.8.

DomácíHostéČasHalaSkupinaVýsledek
 Tatran Teka Střešovice FbŠ Bohemians11:30Hala JižníELITE M A- : -

Pátek 7.8.

DomácíHostéČasHalaSkupinaVýsledek
 FbŠ Bohemians Panthers Otrkovice14:00Hala JižníELITE M A- : -

Sobota 8.8.

DomácíHostéČasHalaSkupinaVýsledek
 FbŠ Bohemians 1. SC TEMPISH Vítkovice16:30Hala UNYP aréna Podvinný MlýnELITE M A- : -

Související informace

Dále čtěte

Hnízdo pro klokany