Florbalová škola Bohemians
Florbalová škola Bohemians
Klokani těsně prohráli derby s Chodovem

Florbalový fanoušek s i v neděli přišel na své. Totální florbal, emoce na obou stranách a hlavně pořádná přestřelka s velkým dramatem. Takové bylo derby mezi Bohemians a Chodovem.

Vstup do utkání vyšel lépe našim klokanům. Jejich aktivita v úvodní části přinesla vedení 3:1 a bylo vidět, že jsou na letošní souboje s nejlepšími celky dobře připravení.

Ve druhé části tak musel vytáhnout všechny zbraně Chodov a po vyhrané třetině poměrem 1:5 otočil skóre na průběžných 4:6.

V hale byla atmosféra hodná derby a bylo vidět, že oba týmy chtějí vyhrát.

FLASHBACK Z UKTÁNÍ:

Vrcholem pak byla poslední třetina, kdy klokani zvládli vyrovnat na 8:8 a v posledních 5 minutách byli velmi celkovému vítězství.

Bohužel se našim nepodařilo skórovat, 22 sekund před koncem přišla nepozornost v obraně a rozhodující branka Chodova.

Klokani se ale vůbec nemají za co stydět. Odehráli víc než vyrovnané utkání, ukázali svou sílu a pokud jim aktuální výkonnost vydrží i do dalších utkání, nemáme se čeho bát!

Příští utkání hrajeme ve čtvrtek od 10:00 v Mladé Boleslavi a v neděli pak doma od 17:00 proti otrokovickým Panthers, tak se přijďte podívat na další špičkový florbal.

SESTŘIH BRANEK:

ROZHOVORY PO UTKÁNÍ:

Komentář trenéra domácích (Martin Forman): „Dneska si myslím, že to byl den kdy, se vyplatilo se z rodinného výletu na kolech vrátit se o hodinku dříve, zaparkovat oře před Děkankou a přijít se podívat na florbálek. Místy to byl slušný sport. Rozhodně velice emotivní zápas, který měl všechno včetně obratů, přesilovek, nájezdu a dalších jiných rozměrů. Mrzí mě promarněný závěr, ale věřím, že jsou to pro nás zkušenosti, ze kterých se poučíme a bez velkého lámání hlavy se vrhneme do dalších klání. Jedeme dál" a to už ve čtvrtek v Bolce. Děkujeme divákům, co dorazili a samozřejmě soupeři za kvalitní utkání a těšíme se na další derby.“

Komentář trenéra hostí ( David Podhráský) : "Co říct? Obrovsky emotivní zápas, ve kterém Bohemka využívala všechny zbraně. Pro nás strašně cenné vítězství, protože Bohemka celé léto dokazovala, že je na sezónu skvěle připravená. Na závěr musím zmínit, že jsem neviděl zápas, který by měl být 15:2 na trestné minuty, ale rád se na to podívám znova."


FbŠ Bohemians - FAT PIPE FLORBAL CHODOV 8:9
branky: 
7. Viktor Kopecký, 10. Adam Růžek, 14. Filip Forman, 40. Filip Forman, 45. Matyáš Krebner, 45. Filip Forman, 53. Patrik Kieler, 54. Matyáš Krebner - 8. Tom Ondrušek, 22. Mikuláš Krbec, 31. Tom Ondrušek, 33. Tom Ondrušek, 33. Ondřej Mikeš, 39. Martin Řezáč, 49. Tom Ondrušek, 50. Marek Matejčík, 60. Martin Koutný; rozhodčí: Přemysl Bališ - Peter Varga; vyloučení: 1:5 + Ondřej Mikeš (CHO) 5; využití: 3:1; diváků: 173; zásahy brankářů: Michal Kotouček ?, Tomáš Hyršl ? - Michal Rebro ?; po třetinách: 3:1, 1:5, 4:3;


Související utkání

Utkání - Muži A
22.9.2019, SH Děkanka
Bohemians
8:9
3:1, 1:5, 4:3
Chodov
Utkání - Muži A
29.9.2019, SH Děkanka
Bohemians
8:6
2:2, 2:2, 4:2
Otrokovice

Dále čtěte

Kutná Hora 2024 - Soustředění FbŠ Bohemians