Florbalová škola Bohemians
Florbalová škola Bohemians
Klokani přehráli Otrokovice 8:6

Vstup do utkání klokanům opět vyšel. V 6. minutě otevřel Mikuláš Forman skóre utkání, ale za chvilku odpověděly vstřeleným gólem Otrokovice. Stejný scénář se opakoval ještě jednou do přestávky. Na Kopeckého branku odpověděli panteři 10 vteřin před závěrečným hvizdem úvodní části.

I v druhé části se hrála pohledná přetahovaná a tentokrát skóre otevřeli hráči Otrokovic. Následovala branka Kielera, ale přišel další rychlý gól Otrokovic a jejich vedení 3:4. Pak se ovšem probudil letní navrátilec Jakub Šárka a za stavu 4:4 se šlo do šaten.

Rozhodnuto nebylo ani na začátku poslední části. Do vedení sice poslal klokany Krebner, který zažil bodově povedený večer za 2 branky a 2 asistence, ale opět přišla rychlá odpověď soupeře. Pak už ale vládli domácí. K další brance Krebnera přidal tu svou i mladíček Filip Forman a za chvíli i Buršík. Klokani tak vedli 5 minut před koncem o tři branky a jelikož otrokovičtí dokázali odpovědět už jen jednou, bylo z toho vítězství 8:6.

Klokani tak zapsali do tabulky Superligy cenné 3 body, které se určitě budou na konci základní části hodit.

V příštím kole se klokani představí v derby na půdě Sparty, které se odehraje 7.10. před televizními kamerami.

Komentář trenéra hostí Michala Kvapila: 1. část - Vstup do utkání jsme měli opět vlažný, domácí dokázali svoji šanci využít. Dokázali jsme srovnat, ale domácí se dostali opět do vedení. Po přestávce jsme chtěli něco hrát, bohužel naše hra se nám nedařila a pokud nebudeme plnit, co si řekneme, soupeři nás budou trestat. Naší nedůslednou hrou v obraně a lacinými góly z dorážek si domácí zasloužily výhru. My se musíme zaměřit na obrannou činnost a věnovat se této naší hře. Děkujeme soupeři za utkání

Komentář trenéra domácích Michala Jedličky: Opět mohli diváci na Děkance vidět atraktivní utkání. Ještě budeme muset zapracovat hře s míčkem a zpřesnit naší hru, abychom zbytečně neinkasovali tolik branek. Dneska se to povedlo až ve třetí třetině a to zápas rozhodlo. Děkujeme soupeři a divákům za podporu.

OHLASY PO UTKÁNÍ:

FbŠ Bohemians - Hu-Fa PANTHERS OTROKOVICE 8:6

branky: 6. Mikuláš Forman, 15. Viktor Kopecký, 30. Patrik Kieler, 35. Jakub Šárka, 41. Matyáš Krebner, 46. Matyáš Krebner, 55. Filip Forman, 56. Jakub Buršík - 9. Lukáš Pešat, 20. Lukáš Petřík, 28. Filip Hrabal, 32. Lukáš Pešat, 42. Lukáš Pešat, 59. Lukáš Pešat; rozhodčí: Jiří Filipčík - Ondřej Filipčík; vyloučení: 3:2; využití: 1:1; diváků: 115; zásahy brankářů: Tomáš Hyršl 15 - Radovan Michajlovič 17; po třetinách: 2:2, 2:2, 4:2;

Související utkání

Utkání - Muži A
7.10.2019, UNYP ARENA
Sparta
7:6pp
1:1, 2:1, 3:4, 1:0
Bohemians

Dále čtěte

Hnízdo pro klokany