Florbalová škola Bohemians
Florbalová škola Bohemians
FLORBALOVÁ NEDĚLE: MUŽE BOHEMIANS ČEKAJÍ VINOHRADY, ŽENY PŘIVÍTAJÍ LIBEREC

Klokani v posledním utkání předvedli velmi bojovný výkon, když dokázali vyrovnat proti Spartě a vybojovat 12 sekund před koncem alespoň bod. V následujícím zápase budeme chtít potvrdit papírové předpoklady a uhájit domácí halu. Na Děkance se v pražském derby představí Vinohrady, které jsou aktuálně na 11. místě a v posledním kole přehrály brněnský Hattrick. Ten sice patří mezi nováčky soutěže, ale Vinohrady s ním musely bojovat o vítězství až do závěrečných vteřin.

Podobnou bitvu ale můžeme očekávat i v neděli. Vinohrady nás umí pořádně potrápit. To ostatně dokázaly už v loňské sezóně, kdy přestřelku 8:7 v posledním kole rozhodl pro Bohemians Pavel Čihák v čase 58:13 a poslal klokany do čtvrtfinále play-off.

Zápas začíná v 17:00 a opět se můžeme těšit i na tradiční dvojutkání. Zápasu mužů totiž předchází utkání žen.

Klokanky v něm vyzvou zatím suverénně poslední Liberec, kterému se v úvodu sezóny vůbec nedaří. A jelikož naše hráčky mají po vysoké prohře s Chodovem co napravovat, pokusí se jeho sérii porážek ještě prodloužit.

I naše hráčky potřebují bezpodmínečně bodovat, aby si udržely kontakt s extraligovou špičkou. Tak je přijďte podpořit. Zápas klokanek začíná už ve 14:00.

Během zápasu mužů bude navíc otevřený fanshop, chystáme divácké soutěže pro malé i velké diváky a další doprovodný program.

Cena vstupenek je stanovena pro dospělé na 50,-Kč a pro děti na 30,-Kč.

Těšíme se na vás. Bohemka do toho!

FLORBALOVÁ NEDĚLE – 13.10.2019

14:00 – FbŠ Bohemians vs. FBC Liberec – Extraliga žen

17:00 – FbŠ Bohemians vs. Sokol Vinohrady – Superliga florbalu

Související utkání

Utkání - Muži A
13.10.2019, SH Děkanka
Bohemians
9:3
1:1, 5:0, 3:2
Vinohrady
Utkání - Ženy A
13.10.2019, SH Děkanka
Bohemians
13:5
4:1, 5:3, 4:1
Liberec

Dále čtěte

Kutná Hora 2024 - Soustředění FbŠ Bohemians