Florbalová škola Bohemians
Florbalová škola Bohemians
Muži poprvé postupují do finále poháru můžů

Klokanům se povedl vstup do utkání dvěma brankami Jakuba Buršíka ke konci třetiny se prosadil ještě Mikuláš Forman. V prvním dění se Ostravě nepovedlo prosadit, i když párkrát zahrozili. Jakub Zavřel však všechny pokusy zneškodnil. Druhá třetina moc nepřinesla. Ostrava dala první branku zásluhou Einchnera, ale 6 minut na to Filip Forman přidal další gól na své konto. V třetím dějství si Bohemka udělala z branky Ostravy střelnici. Vstřelili hned 4 branky a premiérový gól v mužské kategorii zaznamenal Filip Folauf. Zapletal ještě ke konci upravil skóre na konečných 8:2. Ve finále se Klokani utkají proti Mladé Boleslavi, které se hraje 21.1.2020.

Komentář trenéra hostí Tomáše Svačinky:
Dneska to z naší strany s florbalem nemělo nic společného. Domácí byli ve všech činnostech lepší a zaslouženě vyhráli. Trošku se projevila únava ze včerejšího náročného tréninku, ale na to se nevymlouváme. Přejeme Bohemce sportovní úspěch ve finále a držíme palce.

Komentář trenéra domácích Martin Forman: Finále poháru pro Bohemku, další premiéra po bronzovém Czech Openu. Zápas to byl nic, moc, celkově to stálo za málo. Za mě klukům omluva za ČK. Těšíme se do Varů! Děkujeme soupeři za utkání .

FbŠ Bohemians - FBC OSTRAVA 8:2
branky: 
14. Jakub Buršík, 18. Jakub Buršík, 19. Mikuláš Forman, 33. Filip Forman, 47. Jakub Šárka, 48. Viktor Kopecký, 54. Filip Folauf, 54. Viktor Kopecký - 27. Dominik Eichner, 58. Marek Zapletal; rozhodčí: Jiří Müller - Matouš Novosad; vyloučení: 0 + Filip Folauf 5 + ČK1:3; využití: 1:0; diváků: 52; zásahy brankářů: Jakub Zavřel 18 - Jan Binder 19, Ondřej Kolajta 2;po třetinách: 3:0, 1:1, 4:1; Hráč utkání domácí: Jakub Zavřel Hráč utkání hostů: Jan Binder

Související fotogalerie

Dále čtěte

Hnízdo pro klokany