Florbalová škola Bohemians
Florbalová škola Bohemians
Klokani prohráli v Liberci a ve čtvrtfinále je čeká Sparta

Poslední zápas v základní části na půdě Liberce se odehrál před velmi slušnou diváckou kulisou. Klokany sledovalo pod Ještědem víc než 300 diváků a není divu, že do haly zavítalo tolik fanoušků, jelikož Liberec hrál prakticky o vše. O naději na play-off a současně i o jistou záchranu v lize.

To se ovšem podepsalo i na kvalitě florbalu. Trpělivá obrana a důležitost utkání výrazně ubrala na útočných choutcích na obou stranách, a tak na první gól čekali diváci v první třetině marně.

Branka padla až na konci 27. minuty a bohužel z hole Liberce. Nakonec to byl jediný zásah po 40 minutách a poslední dvacetiminutovka před námi.

Ale ani závěrečná dvacetiminutovka nepřinesla klokanům body a útok na 4. místo. Liberec rychle vedl 3:2, klokani snížili na rozdíl jediné branky z hole Ďopana a Šebka, ale Liberec v závěru opět odskočil na konečných 4:2.

Následný výběr soupeřů pro play-off pak přinesl rozluštění tajenky. Ve čtvrtfinále nás čeká potřetí v řadě Sparta.

S ní jsme letos dvakrát prohráli vždy v prodloužení a našemu soupeři máme tedy co vracet.

Termíny a časy domácích i venkovních utkání přineseme v nejbližších dnech.

Klokani, začíná play-off, tak nás v tom nenechte a pomozte nám projít čtvrtfinálovou sérií! Bohemka do toho!

Komentář trenéra domácích (Filip Hanžl): na závěr sezony parádní výkon. Bohužel spousta ztracených bodů tam, kde se měly získat. Hráčům díky za celou sezonu. Dík i rozhodčím za match.

Komentář hostujícího trenéra(Martin Forman):Naprosto jednoduše - tvrdý florbal, výborné nasazení Liberce a od nás 2 góly, to už se prostě ve florbale nevyhrává. Trápili jsme se v zakončení, ale příští týden bude úplně o něčem jiném. Gratuluji soupeři. Všem nad námi přeji kvalitní volbu soupeře!

FBC Liberec - FbŠ Bohemians 4:2
branky: 
27. Radek Valeš, 42. Tomáš Dlesk, 47. Lukáš Lhota, 58. Adam Balatka - 47. Patrik Šebek, 48. Marek Ďopan; rozhodčí: Jakub Nábělek - Radek Štengl; vyloučení: 3:3 + Patrik Šebek (BOH) OS; využití: 0:0; diváků: 302; zásahy brankářů: Vít Vaníček 20 - Michal Kotouček 19; po třetinách: 0:0, 1:0, 3:2;

Související utkání

Utkání - Muži A
1.3.2020, SH Dukla Liberec
Liberec
4:2
0:0, 1:0, 3:2
Bohemians

Dále čtěte

Kutná Hora 2024 - Soustředění FbŠ Bohemians