Florbalová škola Bohemians
Florbalová škola Bohemians
Vítězný závěr základní části a ve čtvrtfinále Chodov

První třetina nezářila hezkýma akcema. Hra nahoru dolů. Plno faulů, kdy již ve třetí minutě Tigers hrály přesilovku, kterou nevyužily. Diváci se první branky dočkaly až ve 14 minutě z hole hostů. Do konce třetiny se již nic podstatného nestalo.

Druhá třetina z pohledu domácích byla o poznání lepší. V první minutě srovnala stav Bočanová, která proměnila nájezd. Takto stav nezůstal dlouho, Pekárková z půlky prostřelila Kreisingerovou. Do dvoubrankového vedení se Tigers dostala zásluhou vlastní branky, kterou si dala Vrátná. A opět po obdrženém gólů snižují Klokanky z hole Reischlové. Poprvé v tomto utkání se zelonobílé dostávají do vedení, v přesilové hře se prosazuje Poláková.

Do třetí třetiny za vyrovnaného stavu. Nepřesná hra pokračovala. Ani druhou přesilovku Tigers nevyužily. K vidění byl nájezd opět v podání Bočanové, tentokrát neproměněn. O vítězství rozhodla dvojce při přečíslení Poláková Bočanová. Tigers zkoušel ještě vyrovnat při hře bez brankáře, domácí však zavřely a nedovolily zdramatizovat zápas.

Následný výběr soupeřů pro play-off pak přinesl rozluštění tajenky. Ve čtvrtfinále nás čeká po několika sériích s Vítkovicemi nově Chodov.

Bilance se soupeřem sice není úplně nejlepší, ale v semifinále poháru, které naše klokanky prohrály až v prodloužení, současně ukázaly, že své soupeřky umí potrápit.

Termíny a časy domácích i venkovních utkání přineseme v nejbližších dnech.

Klokanky, začíná play-off, tak nás v tom nenechte a pomozte nám projít čtvrtfinálovou sérií! Bohemka do toho!

Související utkání

Utkání - Ženy A
1.3.2020, SH Děkanka
Bohemians
4:3
0:1, 3:2, 1:0
Tigers

Dále čtěte

Hnízdo pro klokany