Florbalová škola Bohemians
Florbalová škola Bohemians
Klokanky i přes prohru v prvním utkání ukázaly velkou bojovnost

Těžkému soupeři vzdorují ve finále naše klokanky. Aktuální vicemistr však ukázal své slabiny a z naší kabiny z ní i přes první prohru jasný vzkaz: Budeme bojovat dál!

Úvodní čtvrtfinále nabídlo hned 13 branek. Byl to sice Chodov, který si odnesl do šatny po úvodní dvacetiminutovce vedení 2:0, ale klokanky nesložily zbraně. V druhém dějství se tak mohly radovat z první branky. Kristýna Kellovská snížila na 1:3 a i když klokanky ještě dvakrát kapitulovaly, v útoku se začaly objevovat v zajímavých brankových příležitostech.

Dobrý pocit pak naše hráčky zanechaly hlavně ve 3. třetině, kdy ji také vyhrály 3:4. Za klokanky se dvakrát trefila Poláková, a jednou Bočanová opět s Kellovskou.

Celkově pak klokanky prohrály 8:5 a v neděli budou bojovat už od 14:00 na Jižním Městě.

Komentář trenéra domácích Lukáše Procházky: Potrénovali jsme hru v oslabení, to se bude hodit, spokojení s ní můžeme být tak napůl, ve hře 5-5 jsme zápas odehrály vcelku solidně, myslím ale, že bychom mohli být ještě produktivnější, škoda laxnějšího bránění na konci zápasu. Chválím i nače juniorky, nebylo jich málo, které odehrály svůj první zápas v play-off a vedly si moc dobře.

Komentář trenéra hostů Tomáše Grigara: Mrzí nás laciné góly, které jsme inkasovali z nedůrazu a chvilkovému výpadku koncentrace. 5 vstřelených gólů nás těší a teď musíme zregenerovat, protože tohle byl první zápas a minimálně 3 pčed námi.

FAT PIPE FLORBAL CHODOV - FbŠ Bohemians 8:5
branky: 
3. Magdaléna Plášková, 16. Nela Jiráková, 29. Nela Jiráková, 37. Kristína Belicová, 39. Kristína Belicová, 43. Tereza Hanzlíková, 45. Jana Vávrová, 50. Hana Chaloupková - 33. Kristýna Kellovská, 41. Kristýna Kellovská, 44. Adéla Bočanová, 58. Hana Poláková, 60. Hana Poláková; rozhodčí: Jan Drška - Jiří Meisner; vyloučení: 4:1; využití: 1:2; diváků: 82; zásahy brankářů: Jana Christianová 13 - Daniela Kreisingerová 18, Martina Lerchová 5; po třetinách: 2:0, 3:1, 3:4;

    Související utkání

    Utkání - Ženy A
    7.3.2020, SH Jižní Město
    Chodov
    8:5
    2:0, 3:1, 3:4
    Bohemians
    Utkání - Ženy A
    8.3.2020, SH Jižní Město
    Chodov
    9:0
    3:0, 2:0, 4:0
    Bohemians

    Dále čtěte

    Hnízdo pro klokany