Florbalová škola Bohemians
Florbalová škola Bohemians
Aktuální informace k naší činnosti pro členy klubu

I když se možná naše životy díky bezpečnostním opatřením trošku zpomalily, tak to Bohemku rozhodně nezastavilo. Pověření trenéři a zaměstnanci klubu dál intenzivně pracují na aktuálních projektech, plánují společné akce během léta, začínají připravovat věci k další sezóně a současně se už všichni těší, až se s našimi hráči a hráčkami znovu budou radovat ze společných vítězství.

Stále v nás všech trošku zůstává hořkost z ukončené sezóny, jelikož to u mnoha našich kategorií vypadalo na medailovou tečku, ale s tím už teď nic nenaděláme a koukat chceme hlavně dopředu.

Trenéři se nyní snaží věnovat dětem hlavně prostřednictvím sociálních sítí, kde jim sdílejí každý den nové sportovní výzvy. Ve spolupráci s kondičním trenérem Christianem Morcillem vznikly individualizované kondiční tréninky. „Pokud chceme vyhrávat a zlepšovat se, musíme makat bez ohledu na okolnosti,“ motivuje kondiční trenér Christian. Současně se dětem na dálku věnuje i hlavní trenér superligového týmu Michal Jedlička, který pro naši mládež chystá rozbory videa ke konkrétním tématům. Společné porady našeho trenérského týmu běží na denní bázi a můžeme potvrdit, že je z našich trenérů cítit velká chuť zabavit děti sportem i během nouzového stavu.

Na poli marketingu připravujeme novou sezónu, chystáme novinky do našeho fanshopu a uvidíte, že se Vám naše grafiky budou opět líbit. Nezapomínáme ani na naše tradiční projekty. I letos věříme, že sezónu zahájíme Open Air utkáními na pražské Štvanici.

Intenzivně pracujeme na vzniku nového sportovního centra pro naši mládež. Díky přislíbené dotaci doufáme, že vám přineseme bližší informace v nejbližších dnech a pořádně vám zlepšíme náladu. Ani v tomhle vytyčeném cíli nás pandemie koronaviru nezastaví.

V rámci plánovaných aktivit během letních prázdnin nadále počítáme s příměstskými tábory, nebo letním soustředěním. Současně je však třeba počítat s tím, že naše účast na velkých turnajích ve Falunu, nebo Prague Games, může být zrušena. To samozřejmě platí i o dalších velkých turnajích. Situaci pravidelně monitorujeme, a i když zmíněné akce vnímáme jako velmi populární a po sportovní stránce přínosné, bezpečnost je pro nás na prvním místě.

Stále také počítáme s tím, že se ještě do letních prázdnin vrátíme k pravidelné tréninkové činnosti ve sportovních halách a tělocvičnách. I tady ovšem musíme respektovat vládní nařízení.

V následujících dnech také počítejte s tím, že vás požádáme o vyplnění tradičního dotazníku zpětné vazby. Rádi bychom tento čas využili k tomu, abychom společnou aktivitou Bohemku posunuli opět o kousek vpřed.

„Tradiční florbalové tréninky i utkání musely na chvilku stranou, ale věříme, že to vše společně zvládneme. Těší nás velmi pozitivní ohlasy nad aktivitami, které jsme pro naše členy nachystali i pro domácí prostředí, a ještě více nás těší aktivní přístup rodičů, kteří děti podporují ve sportovních aktivitách,“ dodává závěrem prezident klubu Martin Musil.

Bohemka do toho!

Související informace

Dále čtěte

Kutná Hora 2024 - Soustředění FbŠ Bohemians