Florbalová škola Bohemians
Florbalová škola Bohemians
MÁME ZLATÝ DOUBLE!!!

Dramatický finálový souboj mezi Bohemians a Panthers měl v závěru zlatou tečku. Obě elitní kategorie vyhrála Bohemka! A jak se ženám povedlo zápas vyhrát?

Hlasování začalo v pátek od 16:30 a probíhalo až do sobotních půl páté. Před začátkem zápasu měl na sociálních sítích tiskovou konferenci hlavní trenér žen Tomáš Grigar. Ohodnotil semifinálový duel proti Židenicím a řekl základní sestavu.

A pak to vše začalo. Otevřely se brány hlasování a hned v prvních hodinách to byla bitva. Vedení se přelévalo z jedné strany na druhou. Nakonec klokani šli spát s lehkým náskokem okolo 50 hlasů, ale to jim ani zdaleka nestačilo na výhru. 

Byla to bitva! Nikdy nebylo lehčí dát hattrick. Všichni mohli z gauče skórovat, podobně jako naše kapitánka Hanka Poláková.

V posledních minutách fanoušci dokázali přehlasovat Panthers a s rozdílem dvou hlasů získat virtuální titul. Celkem ve finále hlasovalo na 2512 klokanů. 

Poděkování patří všem fanouškům, spřáteleným klubům, partnerům klubu, jenž hlasovali a sdíleli hlasování v mužské, ale i ženské části. Díky vám slavíme zelenobílý double. Bez vás by to nešlo a nepůjde. Těšíme se na všechny v příští sezóně! 

BOHEMKA DO TOHO!!!

Související informace

Dále čtěte

Hnízdo pro klokany