Ženy A
Florbalová škola Bohemians

Ženy A Extraliga žen

Bulldogs Brno - FbŠ Bohemians

pátek 20.9.2019 20:00 | 8XW1-A012|Extraliga žen, 2. kolo @ SH SportPoint Brno
4:6
0:3, 3:2, 1:1
Bulldogs Brno
FbŠ Bohemians
Ženský ,,A” tým si v Brně došel pro druhou výhru v sezóně
Klokanky v Brně vítězně

Ve druhém kole ženské extraligy se naše Klokanky utkaly s nováčkem v sezóně 2019/2020 Bulldogs Brno!

Klokanky do zapásu vstoupily výborně, od prvního střídání první třetiny naše ženy kontrolovaly hru a po dvou gólech Polákové a premiérové trefy Cukrové ovládly 1. třetinu v poměru 3:0!

Brněnské buldočky ale začátkem 2. třetiny ukázaly, že v extralize nejsou náhodou, po několika povedených akcí se dokázaly prosadit a naše ženy musely zapnout na vyšší level, hlavní roli v tomto zápase zabrala už zmiňovaná Hanka Poláková, která dokázala završit hattrick a později ještě na jeden gól přihrála. 

Ve třetí třetině Buldočky stále dokázaly několikrát pohrozit, ale v závěru zápasu se ukázaly dlouholeté zkušenosti s nejvyšší soutěží a výbornou fyzickou kondicí našich hráček a ženy Bohemians si připsaly další 3 body do tabulky soutěže, díky výhře 6:4! 

Komentář trenéra domácích Rudolfa Škubala:
Velice dobrý zápas z naší strany, po hrůzostrašném začátku jsme byli vyrovnaným soupeřem a v některých fázích i lepším. Bohužel nás srazila nízká produktivita a "dětské" chyby. Teď víme, že můžeme hrát vyrovnané zápasy i s takovými týmy jako jsou Bohemians.

Komentář trenéra hostí Tomáše Grigara:
Nejprve musím ocenit výkon soupeře, který dokázal celý zápas aktivně a efektivně napadat. Jsme rádi, že odvážíme tři body, ale jednoduché to nebylo. Ukázali jsme opět týmovou sílu a jdeme se připravit na nedělní těžké utkání.

Bulldogs Brno - FbŠ Bohemians 4:6
branky: 
22. Michaela Žáková, 26. Pavlína Bačová, 39. Pavlína Bačová, 43. Nikola Domonkosová - 4. Hana Poláková, 7. Hana Poláková, 10. Adéla Cukrová, 31. Romana Bačová, 39. Hana Poláková, 49. Adéla Bočanová; rozhodčí: Martin Hudeček - Pavel Rochovanský; vyloučení: 3:2; využití: 1:1; diváků: 110; zásahy brankářů: Sabina Dvořáčková 14, Markéta Marková 7 - Martina Lerchová 33; po třetinách: 0:3, 3:2, 1:1;

Informace o utkání