Ženy A
Florbalová škola Bohemians

Ženy A Extraliga žen

Ivanti Tigers Jižní Město - FbŠ Bohemians

neděle 17.11.2019 14:00 | 8XW1-A065|Extraliga žen, 11. kolo @ SH Jižní Město
6:7
3:3, 2:2, 1:2
Ivanti Tigers Jižní Město
FbŠ Bohemians
Ženy přehrály ve vyrovnaném zápase Tigers
Po smolné prohře proti Jičínu se ženám podařilo vyhrát zápas proti pražskému rivalovi Ivanti Tigers.

Týden uběhl jako voda a ženy čekal těžký soupeř. Minulou neděli sice prohrály proti devátému Jičínu, ale na Tigers se dokázaly připravit a zaskočit favorita.

Hned v třetí minutě poslala Tigers do vedení bývalá hráčka Bohemians Iveta Hyršlová. Pár minut na to odpověděla Dominika Vatahová vyrovnávací brankou na 1:1.
V 15. minutě Tigers vedly už o dvě branky, ale ženy  ještě do konce třetiny stav vyrovnaly brankou Hanky Polákové a Anny Marešové. Na konci třetiny rozhodčí udělili červenou kartu hráčce Tigers Nikol Pekárkové.

Začátek druhé třetiny a do konce přesilovky zbývaly tři minuty a čtyřicet sekund. Přesilovku nakonec využila Hanka Poláková. Vedení Bohemce ale dlouho nevydrželo, protože Kovaříkové se podařilo střelou z voleje srovnat. Polákové to dnes opravdu střílelo a ve 32. minutě zkompletovala hattrick. 

Třetí třetinu začala Adéla Bočanová proměněným nájezdem. Tigers se nechtěly vzdát a ještě jednou se jim povedlo srovnat. Vítěznou branku vstřelila Adéla Bočanová po dorážce v předbrankovém prostoru. Klokanky ubránily i soupeřovu hru v šesti a mohly slavit cenné vítězství.

Vyjádření trenéra domácích (K.Šatalíková):
Zápas ve výborném tempu, dařilo se nám dodržovat taktiku celý zápas, nicméně neproměňování šancí nás stálo lepší výsledek.I tak svůj tým chválím za výborný výkon.

Vyjádření trenéra hostí (T.Grigar):
Od nás dneska zápas v pohybu. V první třetině jsme nedokázali proměnit šance. Druhá třetina vyrovnaná a ve třetí soupeř byl lepší. Dobrý týmový výkon od všech hráček. Škoda minulého týdne. Děkujeme soupeři za hezký zápas a příští týden nás čeká další.

Ivanti Tigers Jižní Město - FbŠ Bohemians 6:7
branky: 
4. Iveta Hyršlová, 15. Kateřina Kovaříková, 17. Eliška Chudá, 29. Kateřina Kovaříková, 34. Lucie Řezáčová, 55. Kateřina Kovaříková - 9. Dominika Vatahová, 18. Anna Marešová, 18. Hana Poláková, 21. Hana Poláková, 33. Hana Poláková, 44. Adéla Bočanová, 58. Adéla Bočanová; rozhodčí: Tomáš Kostinek - Martin Reichelt; vyloučení: 0 + Nikol Pekárková (TIG) ČK1 + (TIG) 5:0; využití: 0:1; diváků: 115; zásahy brankářů: Martina Franková 14 - Daniela Kreisingerová 28; po třetinách: 3:3, 2:2, 1:2;





Informace o utkání