Ženy A
Florbalová škola Bohemians

Ženy A Extraliga žen

Crazy girls FBC Liberec - FbŠ Bohemians

sobota 25.1.2020 19:00 | 8XW1-A101|Extraliga žen, 17. kolo @ SH ZŠ Dobiášova Liberec
2:12
1:7, 1:3, 0:2
Crazy girls FBC Liberec
FbŠ Bohemians
A tým žen v Liberci za 3 body
Po čtyrech utkání bez bodu se ženy konečně dočkaly výhry. Proti Liberci daly dvanáct branek.

Bodový půst trápil ženy už od zápasu proti Bulldogs Brno, ale tentokrát si se soupeřem poradily. Ze začátku utkání sice prohrávaly po brance Veroniky Ljachové, jenže se nenechaly rozhodit a ani ne minutu na to srovnávala Eliška Reischlová. Bohemka nechtěla pustit Liberec vůbec k míčku a dokonce třetiny vedly už o šest branek. V první třetině vstřelila hattrick Hanka Poláková. Ani v druhé třetině ženy nepovolily a přidaly na účet další tři branky. Třetí dění už moc nepřineslo. Bohemka ještě ujistila své vedení dvěma brankami. Druhý hattrick zápasu dala Eliška Reischlová.

Crazy girls FBC Liberec - FbŠ Bohemians 2:12
branky: 
4. Veronika Ljachová, 31. Monika Zikmundová - 5. Eliška Reischlová, 11. Hana Poláková, 12. Anna Marešová, 15. Hana Poláková, 16. Eliška Reischlová, 18. Veronika Loudová, 20. Hana Poláková, 25. Adéla Bočanová, 31. Adéla Bočanová, 36. Dominika Vatahová, 55. Eliška Reischlová, 60. Nikola Hrabánková; rozhodčí: Josef Monzer - Lukáš Procházka; vyloučení: 2:1; využití: 0:1; diváků: 40; zásahy brankářů: Adéla Nejezchlebová 26 - Martina Lerchová 7, Monika Benková 6; po třetinách: 1:7, 1:3, 0:2

Komentář trenéra hostí (Tomáš Grigar): Od nás povedená první třetina, kdy jsme zápas rozhodli. V dalším průběhu jsme určitě mohli dát více gólů. Děkujeme soupeři za zápas a divákům za podporu a příští týden nás čeká další těžký zápas, který chceme odehrát agresivně a aktivně.

Komentář trenéra domácích(Tomáš Jakubík): První třetinu by jsme asi rádi zapomněli. Pak už přišlo mírné zlepšení ve druhé a třetí třetině, ale opravdu mírné. Ve středu další zápas na Tatranu tak odpočineme a jdeme na to. Děkuji soupeři a divákům.











 

Informace o utkání