Florbalová škola Bohemians
Florbalová škola Bohemians
RockItNice 2020 - Den druhý

Vstávat a cvičit. Přesně tak začíná i náš den v Rokytnici. Ranní rozcvička sice není úplně nejoblíbenější částí dne, ale bohatá snídaně nám opět vykouzlí úsměv na tváři.

Po ní už začíná dopolední blok tréninků a všechny týmy makají na 100%. Po obědě sice na chvilku odpočineme ale další tréninky jsou před námi. A to ještě nesmíme zapomenout na ty večerní. Dnes byl první ostrý den našeho soustředění a pořádně jsme si mákli.

To ostatně potvrzují v hodnocení i naši trenéři:

Miroslav Hladík k nejstarší skupině hráčů: "Na venkovním tréninku jsme se primárně soustředili na zlepšování fyzické zdatnosti a připravenosti hráčů. Po venkovních trénincích jsme měli trénink v hale kde jsme chtěli zlepšit zakončení hráčů a práci s hokejkou."

Jan Grmolec
za starší a mladší žáky: "Začali jsme tréninkem v hale kde jsem se věnovali individuální práci s hokejkou a technice. Po hale následoval venkovní trénink zaměřený převážně na koordinaci a sílu nohou, po obědě a poledním klidu se mladší i starší žáci v hale věnovali individuálním dovednostem trénovali různé kličky a střelbu na bránu. Mladší žáky večer čeká tréninkové utkání a starší žáci se již psychicky připravují na trénink s kondičním trenérem v hale."

Daniel Cabejšek
k nejmladší skupině hráčů: "Po ránu jsme si dali s chlapci lehký výběh a rozcvičku abychom se probrali a celý den mohli fungovat. Po výborně snídani jsme se vydali do haly kde jsme si dali hodinku dovedností s hůlkou, přihrávky, slalomy a hru 3 na 3.
Venku jsme dali hry na koordinaci a hurá na oběd.
Odpoledne jsme se v hale učili střílet a poté jsme se snažili to přenést do hry. Kluci se snaží, takže s Tondou věříme, že na konci týdne budeme druhý IBF Falun. Venku si dali chlapci se Španělským ptáčkem běhání, které bylo opět zakomponované do her a poté fotbálek.
Večer už si dáme jen kompenzaci v malé hale a hurá spát abychom byli zítra opět 100%."


Christian Morcillo
ke kondičním tréninkům: "Dnes jsme se při tréninku mládeže soustředili na rychlost a reakci prostřednictvím různorodých her. Našim cílem také bylo vytvořit zábavu a soudržnost mezi hráči. Také pro mě byl skvělý pocit vrátit se trénovat Juniory B, skupiny plnou hráčů, kteří mají chuť trénovat a kteří vytváří mezi sebou neuvěřitelné prostředí. Kluci vypadají docela unaveně, začali jsme tyto dva dny trénovat tvrdě, ale doufám, že s odpočinkem a také nějakým strečinkem si brzo zvyknou na režim. Zítra víc a líp!"

Průřezové video ze druhého dne:

Pro fajnšmekry navíc přidáváme i pár španělských frází, které často znějí Rokytnicí:
¡Vamos!
: Jdeme na to!
Es importante comer saludable
: Je důležité jíst zdravě
¡Buenos días!
: Dobré ráno!
Vamos a comer
: Jdeme jíst
Somos un equipo
: Jsme jeden tým
Está prohibido en la concentración comprar caramelos
: Na soustředění je zakázáno kupovat bonbóny
Estáis totalmente reventados
: Jste úplně hotový
¡Dale caña!
: Makej!

Opět také zdravíme všechny rodiče, kteří mohou naše soustředění sledovat v pravidelných reportech tady na webu, ve videích na YouTube a samozřejmě i na klubovém Facebooku a Instagramu, které jsou plné fotek.

Související fotogalerie

Dále čtěte

Hnízdo pro klokany