Florbalová škola Bohemians
Florbalová škola Bohemians
RockItNice 2020 - Den třináctý

V Rokytnici jsme si dnes užívali krásné počasí a uvolněnou atmosféru. Ta gradovala především večer. Týmy starších žákyň se mezi sebou utkaly po celotýdenním draftu, juniorky soupeřily ve vaření a na nejmladší skupiny čekalo tradiční opékání.

Ale samozřejmě jsme nezapomněli ani na pestré tréninky v hale i venku. Trenéři se ve velké míře opět zaměřili na hru s míčkem a tak se střílelo, útočilo, kličkovala a naše brankářky měly opět co dělat.

Zítra nás čeká další nabitý den, takže hned po druhé večeři mizíme spát, protože síly navíc se budou ještě hodit. :-)

Tereza Blažková k nejstarší skupině - Juniorko-dorostenky dnes dopoledne pokračovaly v pilování střelby, konkrétně s Matějem Pěničkou ladily střelbu tahem. Odpoledne se venku chvíli věnovaly hrám na reakce a v hale došlo i na hru 5 na 5, ve které šlo o hodně - tým, který prohrál, musel mýt nádobí. A ptáte se, kde se vzalo špinavé nádobí? Dnešním velkým ukolem pro juniorky a dorostenky byla totiž příprava večeře nejen pro sebe, ale i pro celý ženský A tým. Ve čtyřech týmech připravovaly jídla z mexické, řecké, italské a francouzské kuchyně pod odborným dohledem účastnice MasterChef Česko 2020 Ivany Miklíkové. Podle hlasování žen zvítězil nakonec tým vedený kapitánem Knedlíkem. Nutno ale podotknout, že všechny výkony byly fantastické a holky si zaslouží obrovskou poklonu!

Podívejte se na dnešní video:

Opět také zdravíme všechny rodiče, kteří mohou naše soustředění sledovat v pravidelných reportech tady na webu, ve videích na YouTube a samozřejmě i na klubovém Facebooku a Instagramu, které jsou plné fotek.

Související fotogalerie

Dále čtěte

Kutná Hora 2024 - Soustředění FbŠ Bohemians