Florbalová škola Bohemians
Florbalová škola Bohemians
PŘEDSTAVUJEME NOVÉ POSILY JUNIOREK

Do nové sezóny vstoupí tým juniorek jako jeden z hlavních favoritů na zisk mistrovského titulu. K triumfu jim muže pomoct hned několik nových posil. 

„Bohemka mi nabídla nejlepší podmínky z pražských klubů," říká brankářka Monika Benková, která chytala v zelenobílé už minulou sezónu na hostování. Po ročním hostování v Bohemce dokončila přestup i Karolína Mezerová, jenž byla odehrála letošní Czech Open za reprezentaci do 19 let a s týmem vybojovala krásné druhé místo.

O smlouvách a individuálních podmínkách se rozpovídal šéftrenér Tomáš Grigar: „S hráčkami jsme si nastavili individuální podmínky tak, aby jejich působení bylo přínosné pro obě strany, protože většina z nich bude do Prahy dojíždět z jiných měst, ale holky chtějí florbalu obětovat maximum, takže je radost s nimi pracovat."

Podívejte se na představení nových posil:

I letošní sezónu budou mít šanci juniorky nakouknout do nejvyšší ženské soutěže: „Od nových hráček si slibujeme kvalitní doplnění kádru juniorek a dorostenek, který se nám povedlo sestavit. Juniorky mají samozřejmě velkou šanci nakouknout do Extraligy žen a odehrát co nejvíce zápasů za Bohemku v obou kategoriích," dodal trenér ženského A-týmu Tomáš Grigar.

Většinu holek jste už mohli vidět na turnaji Czech Open nebo budou teprve k vidění na Prague Challenge a UNYP cupu.

BOHEMKA DO TOHO!

Dále čtěte

Hnízdo pro klokany