Muži A
Florbalová škola Bohemians

Muži A Superliga florbalu

ACEMA Sparta Praha - FbŠ Bohemians

neděle 8.3.2020 17:00 | 8XM1-A190|Tipsport Superliga, 2. kolo @ UNYP ARENA
5:4
2:3, 1:0, 2:1
ACEMA Sparta Praha
FbŠ Bohemians
Neproměněné přesilovky stály klokany zápas
Nedělní čtvrtfinále jsme bohužel nedotáhli do vítězného konce.

Klokani mohou litovat dobře rozehraného utkání. V letošním play-off se zatím prezentují velmi dobrou hrou a ani ve druhém utkání nebyli hroším týmem. 

Zaslouženě šli do vedení z hole Jakuba Šáry a i když Sparta vstřelila dva góly, byli zelenobílí v úvodní části jasně lepší. Škoda jen že se ke Kubovi přidali jen Michal Vojtíšek s Kubou Buršíkem a uzavřeli gólový účet na stavu 2:3 pro Bohemku. Branek jsme mohli dát víc.

O osudu utkání pak mohla rozhodnout druhá třetina, ale klokanům nebylo přáno. Sparta nejprve potřetí v utkání vyrovnala a následovaly 4 přesilové hry klokanů. K naší škodě jsme bohužel nevyužili ani jednu  a tak přišel trest.

Na začátku třetí třetiny se v oslabení prosadila Sparta a aby toho nebylo málo, přišel do minuty další gól. Na dvougólové vedení Sparty klokani odpověděli bohužel jen jednou a to i přes mohutný tlak v závěru.

Sparta tak vyrovnala v sérii na 1:1 a další zápasy pokračují už tento víkend.

Komentář asistenta trenéra domácích Radka Skaličky: Dnes důležité vítězství vůle. Série bude ještě dlouhá, v týdnu pořádně potrénujeme. Děkujeme fanouškům za podporu.

Komentář asistenta trenéra Martina Formana: Dneska jsme nedali góly z šancí, co jsme měli. Příště se zlepšíme a dáme góly. Stav série 1:1, vidíme se za týden.

ACEMA Sparta Praha - FbŠ Bohemians 5:4
branky: 
6. Lukáš Ujhelyi, 18. Marek Zouzal, 24. Jakub Kolstrunk, 42. Matěj Pruner, 43. Lukáš Ujhelyi - 4. Jakub Šárka, 7. Michal Vojtíšek, 19. Jakub Buršík, 56. Matyáš Krebner; rozhodčí: Přemysl Bališ - Peter Varga; vyloučení: 7:3; využití: 2:1; diváků: 383; zásahy brankářů: Martin Beneš 25 - Michal Kotouček 18, Tomáš Hyršl 3; po třetinách: 2:3, 1:0, 2:1;

Informace o utkání