Ženy A
Florbalová škola Bohemians

Ženy A Extraliga žen

FbŠ Bohemians - FBC ČPP OSTRAVA

sobota 1.2.2020 15:00 | 8XW1-A105|Extraliga žen, 18. kolo @ SH Děkanka
6:11
1:2, 5:3, 0:6
FbŠ Bohemians
FBC ČPP OSTRAVA
Klokankám se nepodařilo navázat na výhru proti Liberci
Slušný zápas na hraně herních možností na body nestačil. Ve třetí třetině Ostrava ukázala svou sílu.


Do domácí branky poprvé do extraligového zápasu naskočila Monika Benková a od začátku zápasu bylo jasné, že bude mít plné ruce práce. Už v první přesilovce zápasu se Ostrava dostala do vedení díky Mlejnkové, která o dvě minuty později přidala i druhý gól. Klokanky dokázaly snížit zásluhou Vaníčkové. Do konce třetiny to bylo pouze přelévání šanci a tvrdých soubojů na obou stranách.

Ve druhé třetiny se domácí vrhly po hlavě, nejprve srovnala skóre Poláková. Tento stav netrval dlouho a Mlejnkova dokonalá hattrick a přidala i čtvrtou branku. Dvougólové manko smazaly postupně Kellovská s Vrátnou. To nabudilo Klokanky k obratu, skóre navýšila Bočanová a další trefu přidala Poláková. Na tento stav Ostrava zareagovala Timeoutem, který jim pomohl, Kotzurová do konce třetiny stačila snížit.

Ve třetí třetině Ostrava ukázala svou sílu a chuť k zvratu zápasu na jejich stranu. Domácí inkasovaly šest gólů a o výsledku bylo rozhodnuto. Zápas plný tvrdých soubojů se divákům musel líbit.

Komentář trenéra domácích Tomáše Grigara: V dnešním představení jsem se moc nevyznal. Odehráli jsme velmi slušný zápas na hraně našich možností. Výsledek je krutý, ale nevyšel nám závěrečný risk. Teď nás čekají velmi důležité zápasy. a důležitý závěr sezóny. Myslím, že atraktivní utkání se muselo divákům líbit.

Komentář trenéra hostí Jakuba Robenka: Po delší době jsme zahráli opravdu špatně. Naštěstí to bylo jen 40 minut a dokázali jsme se z toho vyhrabat. Chyběla Nám lehkost, dobrý pohyb a správné rozhodování. Pomohly menší taktické úpravy a pak morál na konci zápasu, kde jsme ukázali co nás poslední dobou zdobí.

FbŠ Bohemians - FBC ČPP OSTRAVA 6:11
branky: 
7. Gabriela Vaníčková, 24. Hana Poláková, 30. Kristýna Kellovská, 30. Eliška Vrátná, 34. Adéla Bočanová, 37. Hana Poláková - 5. Michaela Mlejnková, 7. Michaela Mlejnková, 25. Michaela Mlejnková, 26. Michaela Mlejnková, 39. Denisa Kotzurová, 43. Kristína Hudáková, 50. Kristýna Pospíšilová, 56. Denisa Kotzurová, 57. Kristína Hudáková, 58. Paulína Hudáková, 60. Michaela Mlejnková; rozhodčí: Petr Herman - Ondřej Sochůrek; vyloučení: 2:4; využití: 2:2; diváků: 73; zásahy brankářů: Monika Benková 18 - Veronika Tomšová 22; po třetinách: 1:2, 5:3, 0:6;

Informace o utkání

Související fotogalerie